NOU-Arta de Guvernământ Pixuri Linie Fină de Mascare Fluid Pen Reglabil Pentru Desen de Montaj Artă, Artiști,Mascare Fluid Linie de Lucru

Sku: w1713
Disponibilitatea: Disponibil

45.10lei 59.32lei
Cantitatea:
Adaugă în coș

NOU-Arta de Guvernământ Pixuri Linie Fină de Mascare Fluid Pen Reglabil Pentru Desen de Montaj Artă, Artiști,Mascare Fluid Linie de Lucru

[MATERIAL de ÎNCREDERE]: punctul de artă de guvernământ pix este realizat din fier, suficient de durabil pentru mult timp de utilizare, pen-suportul este fabricat din plastic de înaltă calitate, ușor și comforable pentru linia de desen.

[REGLABILE PIXURI ]: puteți controla lățimea liniei de șuruburi de reglare, strângerea sau slăbirea ei pentru a desena o linie dreaptă, slăbiți șuruburile după utilizare pentru a evita deformarea linie de creion.

[UȘOR DE UTILIZAT ]: Dip cerneală în spațiu atunci când se utilizează.Dacă doriți pentru a trage o linie dreaptă, pen trebuie să fie perpendiculară pe hârtie și trage o linie orizontală chiar și cu forța.

[LAT CERERE]: Potrivit pentru linia de desen, desen tehnic, cartografie și caligrafie, un instrument perfect atât pentru începători cât și artiști pentru a desena și picta.Penița este acoperită cu ceară pentru a preveni rugina și ascuțite pericol.Temperatura ridicată poate topi și roșeață.Nu este ruginit.Acesta poate fi șters cu o cârpă umedă.

Culoare: verde + negru

Material: metal + plastic

Conținutul Pachetului:

1 * 4.8 inch pen (black)

1 * 5 inch pen (black)

1 * 5.3 inch pen (black)

1 * 6 inch pen (black)

1 * gura largă pen (verde)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Recenzii Ale Clienților

Bazat pe 0 Scrie un comentariu

Scrie un comentariu

Rating
  • Origine: China Continentală

Legate De Produs